Nieuwsbrief
  
123456
 

 

  

 

 
Uw enige echte tuinencyclopedie
 

Water is leven

Toen ik vorig jaar een kort bezoekje bracht aan het Plantencentrum Verdurme in mijn geboortedorp, Wilrijk, kreeg ik een witte orchidee als geschenk van de zaakvoerder Willy. Een plantje met een stam en daarop enige witte bloemen.

Deze plant werd mooi strak verpakt en het reisde mee in een ochtendvlucht vanuit Brussel Nationaal met bestemming Alicante.
Onze eerste orchideeplant, alhoewel we een heel leven lang van kindsbeen af aan in Antwerpen bloemen en planten hebben verkocht. De winkel bestaat trouwens nog, met dezelfde naam van ondergetekende maar met andere uitbaters. Kijk maar op de Kern in het Geitendorp, u vindt er een bloemenzaak waarvan ikzelf de stichter was.

Vandaag bijna een jaar later neem ik fier een foto van het plantje, niet één maar drie bloementrossen. Dit alles dank zij mijn ervaring met het Oostenrijks systeem van waterverlevendiging. Ik leg het u uit: door het water te verlevendigen wordt de fysieke structuur verkleind op 1/3 van zijn normale moleculaire grootte.
Het gevolg hiervan is een makkelijker transport van water en voedingsstoffen doorheen het kapillaire systeem van de plant. Met als resultaat een betere en snellere groei. Voor hen die beroepsmatig kweken zeker een hogere opbrengst.

Opgelet dit is geen publiciteit of verdekte reclame maar pure waarheid. Bovendien woon ik niet in België, uitsluitend mijn ervaring doorgeven aan u is mijn boodschap.

Wilt u meer weten over mijn geheim zoek dan in de vorige rubrieken van De Tuingids of op de hieronder vermelde website. Het werkt dus écht.

Website: http://www.grander.com

Antoon Knegtel, redacteur De Tuingidsgepubliceerd op 29/1/2004
 
   
interne server statistieken
    [ copyright© De Tuingids Disclaimer Adverteren Partners Redactie]